fbpx

Contactgegevens

icon_widget_image Mon - Fri: 9:00 - 17:00 Sat - Sun: CLOSED icon_widget_image Relegem Business Park Poverstraat 124-126 1731 Relegem icon_widget_image +32 (0) 2 478 80 59 +32 (0) 2 478 80 59 icon_widget_image info@twofixsolutions.be

Over ons

about
TF 106 1
Jarenlange verstandhouding

De oprichters

Marc Waltens en Jean-Christophe Perremans hebben elkaar in 1986 leren kennen op… de tatami’s waar ze een gemeenschappelijke passie voor judo deelden!

In 1999 hebben de vrienden hun samenwerking uitgebreid naar het professionele veld: door samen te werken op het gebied van karton, hebben ze op dat vlak expertise en ervaring opgebouwd.

In 2010 hebben ze het bedrijf Two Fix Solutions opgericht in Relegem, in de Brusselse rand. De oprichters zetten zich steeds in voor een uitmuntende kwaliteit en houden daarbij ook steeds rekening met de deadlines die voor hun klanten erg belangrijk zijn. Ook dankzij hun creativiteit en complementariteit zien de oprichters zich snel beloond met het succes van hun activiteit.

Door de groei van het bedrijf moet het in september 2014 verhuizen naar grotere en geschiktere panden op hetzelfde bedrijventerrein.
Marc Waltens en Jean-Christophe Perremans werken tot op de dag van vandaag als tandem verder… ook in de dojo!

Op en top Belgisch!

Het bedrijf

Two Fix Solutions is een bedrijf met aandacht voor het milieu:
alle kartonnen resten en plasticverpakkingen worden gerecycleerd en zonnepanelen dekken 25% van de elektriciteitsbehoefte van het bedrijf.

Two Fix Solutions is trots op de kwaliteit van zijn producten, op maat gemaakt in nauw overleg met de klanten: “Belgisch fabrikaat” is voor het bedrijf synoniem met trots – trots kwaliteit te produceren en gelukkige relaties op te bouwen met klanten en leveranciers, in vol vertrouwen.

TwoFixSolutions Packaging Solutions Parc Entreprise 1